Articole

Rețeta unei sesiuni de succes


Oare cum te surprinde acest articol?
Am ajuns la finalul pauzei bine meritate oferită de sărbătorile de iarnă și e timpul să recunoaștem că trebuie să revenim la studiu. Știu că știi la ce mă refer, dar trebuie totuși să-i spunem pe nume: sesiunea. Deși am început cu partea mai puțin plăcută, suntem aici să livrăm vești bune!


Citește mai mult...

Există viață după sesiune?

Sesiunea se află chiar după colț. Pândește atent, silențios, așteptând momentul potrivit să te atace cu serile sale nedormite, stresul colosal și mesele ratate. Tu te-ai pregătit, adunând formule, cursuri și speranța promovării, dar când te nimerești față în față cu acest monstru pe care l-ai mai confruntat înainte, sau despre care doar ai auzit legende, realizezi că nu vei putea face față de unul singur. Dar nu-ți face griji!


Citește mai mult...

Secretul unei Sesiuni de Succes

Ce săptămâni obositoare, nu-i așa? Cu siguranță ai întâmpinat tot felul de provocări pe parcursul ultimelor săptămâni: examene care mai de care, materie stufoasă și puține ore dormite. Corect?

Citește mai mult...

Synevo este principalul furnizor de soluții de diagnostic de laborator din România, oferind peste 2000 de tipuri de analize uzuale și avansate, de la teste de prevenție și diagnostic primar, până la teste de monitorizare a diverselor terapii...

Citește mai mult...

O poveste, un vis, o viață: cum a început totul!

Înainte de a vorbi despre micul meu business, am să mă prezint pe scurt: numele meu este Oana și dețin în totalitate această mică, dar cochetă, cafenea, aflată în vecinătatea ASE-ului.

Citește mai mult...