Secretul unei Sesiuni de Succes

Ce săptămâni obositoare, nu-i așa? Cu siguranță ai întâmpinat tot felul de provocări pe parcursul ultimelor săptămâni: examene care mai de care, materie stufoasă și puține ore dormite. Corect? O perioada în care somnul a fost un privilegiu, cafeaua un ajutor esențial pentru noi, indiferent dacă era dimineață sau miezul nopții. Dar de curând totul s-a schimbat. Simți și tu asta? Parcă totul s-a liniștit și în zare se aude ceva? Nu prea îți vine să crezi dar DA, SESIUNEA S-A TERMINAT!


Indiferent dacă acesta a fost primul tău contact cu SESIUNEA sau deja ai mai trecut prin asta, ultima lună a fost destul de încărcată, dar așa cum spune o vorbă veche din popor Totul e bine când se termină cu bine și sper că așa a fost și pentru voi.


Acum că totul s-a încheiat, trebuie să ținem cont că sesiunea ar fi fost mult mai grea fără Micunealta SiSCretă, ceva care cu siguranță ne-a salvat de multe restanțe. Știi despre ce vorbesc, nu? Ai dreptate, SiSC Tutoring. Acest proiect este ca o comoară cu o valoare inestimabilă. În urma celor 25 de consultații, ediția de iarnă din anul acesta a reușit să strângă în medie 187 de participanți pe consultație, la una dintre ele, atingându-se chiar numărul maxim posibil de participanți, mai exact 500 de studenți, dornici și încrezători că vor trece peste această sesiune cu brio.


Pe această cale dorim să vă mulțumim vouă, studenților, pentru prezența și implicarea din cadrul consultațiilor și încrederea pe care ne-o acordați în fiecare an! Indiferent de problemele pe care le-ați întâmpinat în această perioadă încărcată, sperăm că proiectul SiSC Tutoring v-a ajutat să aprofundați materia, să reduceți stresul cauzat de pregătirile pentru examene și să obțineți notele dorite.


Însă mulțumirile noastre nu se opresc aici. Le suntem recunoscători domnilor și doamnelor profesori fără de care acest proiect nu ar exista. Vă mulțumim pentru sprijinul acordat, pentru efortul, răbdarea și implicarea de care ați dat dovadă la fiecare consultație!


A sosit momentul să adăugăm la colecție o nouă ediție încheiată cu succes a proiectului. Acestea fiind spuse sper să ne revedem cu forțe proaspete la următoarea întâlnire.

Vasile-Eugen Gegea

Membru Departament Educațional

Sindicatul Studenților din Cibernetică (SiSC)