Synevo România

Synevo este principalul furnizor de soluții de diagnostic de laborator din România, oferind peste 2000 de tipuri de analize uzuale și avansate, de la teste de prevenție și diagnostic primar, până la teste de monitorizare a diverselor terapii. Synevo România administrează o rețea națională de 22 de laboratoare clinice, inclusiv un laborator de analize veterinare și 168 de centre de recoltare, amplasate în zone ușor de accesat din 76 de localități. Mai mult de 1500 de angajați se implică în furnizarea serviciilor de laborator pentru 1,8 milioane de clienți unici, efectuând peste 18,6 milioane de teste în fiecare an.


Cu o experiență de 28 de ani în industrie, Synevo România furnizează informații esențiale profesioniștilor din domeniul sănătății, unităților medicale, companiilor farmaceutice, cercetătorilor și pacienților, cu scopul de a-i ajuta să ia decizii informate și oferă acces la platforme digitale care permit clienților să beneficieze de experiențe personalizate.


Synevo România face parte din Medicover, unul dintre cei mai importanți furnizori internaționali de servicii medicale și de diagnostic, cu sediul central în Suedia și listată și cotată la Bursa Nasdaq Stockholm. Înființată în 1995 ca răspuns la cererea tot mai mare de servicii medicale de înaltă calitate în Polonia, Medicover s-a extins ulterior pe noi piețe, răspunzând unor nevoi similare. În prezent, cele mai importante operațiuni ale Medicover sunt în Polonia, Germania, România, India și Ucraina. Medicover oferă o gamă largă de servicii de asistență medicală prin intermediul unei rețele extinse de clinici, spitale, unități de îngrijire de specialitate, laboratoare și centre de recoltare, prin cele două divizii – Divizia de Servicii Medicale (Healthcare Services) și Divizia de Servicii de Diagnostic (Diagnostic Services).