O poveste, un vis, o viață: cum a început totul!

Înainte de a vorbi despre micul meu business, am să mă prezint pe scurt: numele meu este Oana și dețin în totalitate această mică, dar cochetă, cafenea, aflată în vecinătatea ASE-ului.


Idea businessului nu a fost în totalitate a mea, cu toate că îmi surâdea idea. Totul a început în primăvara anului 2021, pe când eram încă angajată în sistemul public și un foarte bun prieten m-a sunat cu propunerea de a începe o afacere. Atunci a încolțit în mintea mea ideea unei cafenele. Mai lucrasem adiacent în domeniu și ,fiind pasionată de cafea, am zis că asta este afacerea pe care aș dori să o încep.


După ce hotărârea a fost luată, a început căutarea și birocrația. WOW! Cine ar fi crezut la început, când totul era doar la stadiul de proiect mental, că nu este chiar atât de simplu?


Dar de fapt nu vreți să știți despre cât de greu e și cât de birocratică este țara în care trăim, cred că și altele sunt la fel!


Nu am să încerc să îmi fac reclamă aici, pentru că, din punctul meu de vedere, cea mai bună reclamă este atitudinea cu care îți întâmpini clienții și produsele pe care le servești. Așa că, vă aștept cu drag la o cafea sau alte bunătăți, pe care le servesc.




P.S.: Mai nou, autodidactul din mine (Oana – owner și barista Vibe Coffee) lucrează intens la forme in cafea (latte art). Așteptările în schimb, nu trebuie să fie foarte sus, deoarece momentan reușesc să fac doar inimioare.